ápr
11

Dolgos nap

02:00 |Címkék: család démonok

Talán öt perce, hogy hazaértem. Apa, a két baba alszik, és a legkisebb se rúgdal. Már egy hónapja, hogy nem vállaltam semmilyen mozgalmasabb munkát, és meg kell mondjam, hiányzik a stressz és a kihívás. Nem tudok aludni, de nincs semmi, amit csináljak. Pótcselekvésként viszont egyfolytában ennék. Rosszab, hogy valami csípőset, vagy valamit, amitől feldagad az arcpm. Így is elég vágottszemű vagyok, úgy pedig már egyenesen nem látnék. Helyette tehát körbenézekaz interneten, és majd, ha lesz kedvem megmozdulni, megtervezem a következő, béta verziójú dimenziólezárót. Ideje lenne már.

Ami viszont a mozgalmasabb munkát illeti... Tegnap is lett volna egy, kaptam egy fülest, hogy banzáj van a Margiton - erre ma a VV is elfogy, akkora murit csaptak ezek. Már megint azok az anarch vérfarkasok. Kellene végre valamit velük kezdeni, azonban perpill csak mint kispados üzemelek - az pedig sokat nem ér. Helyette mostanában csak házvédelmeket, nyomravezetéseket vállalok, és ha a megrendelők vámpírok, hiába gombolok le róluk sok pénzt, csak embertelen időben érek haza. Viszont van egy pozitívuma is a terhességnek: Nem kezdenek ki velem a magukat ugyancsak keménynek gondoló izomagyak. Ezután párnával a trikó alatt fogok mászkálni, már látom.

Holnap (pontosabban ma) én vagyok az ügyeletes pöttömügyben, miután Tibor rendfenntart. Bölcsödés nyusziprogram lesz. Megvan ugyan erről a véleményem, de az a fő, hogy az ebihalacskák élvezzék. És ameddig nem vágják el az icicpici ujjacskájukat a cikk-cakk ollóval, a dolog rendben is van. A probléma ott kezdődik, hogy holnap is kihívtak éjszakára. Ideje lenne visszamondani az ajánlatokat?
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása